Blogumu Kapatıyorum ve son Burda Dergisi Mart 2011 No:3

4 Mart 2011 Cuma


Bu yazımı kaç kişi görebiliyor bilmiyorum...Yine yeniden yasaklarla karşı karşıyayız.
Dijitürkün açmış olduğu mahkeme kararı sonucu tüm blogspot uzantılı bloglar kapatıldı daha doğrusu erişime kapatıldı.Dijitürk kendi davasında çok haklı ve onların talebi sadece onların yayınını kanunsuz yapan blogların ki adres de vermişler kapatılması yönünde olmuş ama ne hikmetse en kolay yol seçilip tüm blogger erişime kapatıldı.
Şimdi adı dhsl mi ne işte onların ayarlanmasıyla bloglara girilebiliyor ancak.
Bu yazımı da eski pcimden yapabiliyorum,diğerinde girmek mümkün değil...kim uğraşıcak dhsllerle????Yazık bu kadar emeklerimize,zamanlarımıza...
Artık bu bloga veda ediyorum şekerler.
Yeni bir yer arıyorum taşınabileceğim...nereye gitsem bilmiyorum :)) blogcuda da aynı sorunları yaşamıştık..eğer rusça karakter sorununu çözebiliresem buraya taşınıcam http://www.liveinternet.ru/users/sekercafe/blog/ .Biraz daha beklemekte fayda var tabi,belki yasak kalkar :( ama yorumlarınızla beni yalnız bırakmamanızı rica ediyorum.
Mart ayının yeni dergilerini heycanla paylaşmak isterdim ,şimdilik sadece Burda dergisinin mart sayısını yazıyorum...
Burdan dergiyi indirebilirsiniz.Dergi ve talimatlar djvu,kalıplar jpeg formatlı,toplam 56mb.

12 yorum:

Crafty Engineer dedi ki...

Bir an "bloğumu kapatıyorum"'u okuyunca temmelli gidiyorsunuz sandım ve yüreğim hopladı :) Neyse ki taşınma telaşı varmış :)

Biz bloggerları hiçbir yasak durduramaz :D

Sevgiler...

zeynep dedi ki...

Acele kararlar vermeyiniz rica ederim beklemekten yanayım bende, belki yedek bir adres hazırlamak kötü günler için çözüm olabilir ama hala okuyanlar olduğuna inanıyorum ve buradayım ben..Tüm yasaklara rağmen devam etmeli.. sevgiler..

Şeker Cafe dedi ki...

Sevgili Crafty Engineer ve Zeynep,yorumlarınızı görünce nasıl mutlu oldum :) demek ki yasakları aşanlar varmış :)) bir an kendi kendime yazdığımı düşünmeye başlamıştım...taşınmak cidden zor,bir tarafta adapte olma sorunu bir tarafta 100erce yazıyı talşımak çok zor...haklısınız biraz daha beklemeli,hatta toplu tepkimizi gösterebileceğimiz biryerler varsa orda birleşmeliyiz.Geçen sefer yasak kalkmıştı inşallah bu defa da uzun sürmez.
Sevgiler...Sibel

Cici Dükkan dedi ki...

Zeynep'e katılıyorum, biraz daha beklemeli ve yazılarımıza devam etmeliyiz. Evet şimdi ilk günlerde sarsıldık biraz, ama toparlanıyoruz yavaş yavaş. Bu yasak ta yakın zamanda kalkacaktır inanıyorum. Bu arada bloglarımızı da yedeklemek faydalı olur tabi.

ÖZLEMCE dedi ki...

bende bir an kapatıyorsun sandım.beklemedeyiz.:((

ben görebiliyorum kapatma lütfen. aslına bakarsan bi wordpress adresi de ben aldım ama çok zoğuk bi yer kullanmayacağım orayı. yasaklar kalkar herhalde bi şekilde eski haline geri döner inş.

canım ben her paylaştığını önemle takip edenlerdenim.. bence kapama bekle arşivini genişlet en kısa zamanda yeni yazılarını paylaşmanı bekliyorum
bu arada ayar DNS ayarı.. çok öptüm

zeynep dedi ki...

Bloggerlar ve blog okumayı sevenler YAY'alım!

BLOGUMA DOKUNMA!

http://blogumadokunma.tumblr.com

http://www.facebook.com/blogumadokunma

http://twitter.com/blogumadokunma

Twitter'dan #blogumadokunma hashtag'ini yazarak desteklersiniz...

CeReN dedi ki...

dns mns uğraşıyoruz..
mesela ne zamandır bir yedek alayım diyordum; eh vesile oldu aldım mesela... en sonunda da alan adı aldım, becerebildiysem www.neovation.net oldum...

minikiz dedi ki...

sevgili sibel verdiğin emek çok değerli.umarım herşey yoluna girer.sana rastlayana kadar dikiş dergileri konusunda çok şanssızdım.olurda taşınsan bile yalnız değilsin.sevgiler :)

Unknown dedi ki...

benide korkuttun şeker cafe ,nereye taşınacaksan haberdar et ,izindeyiz biz senin

nükhet dedi ki...

merhabalar..blogunuzu keşfettiğime o kadar mutlu oldum ki anlatamam..dikişe yeni başladım ve dergilerinizdeki modeller sayesinde kızıma harika elbiseler dikeceğim(yani sanıyorum :))
birşeyi merak ettim kalıpların çıktısını alırken hangi boyutta çıkarttıracağız acaba...bedenlerin tutması için kalıp önemli...
bu arada bende blog sahibiyim yasağı kınıyorum..ama çok ilginç her bloga da ulaşıyorum,kendi blogumda normal gözüküyor...neyse taşındığınız yeri bizlerle de paylaşırsanız sizi orada da takip etmek isterim...kolay gelsin...sevgiler :)